Ηλίας Παναγιώτου: Άφησε υποτροφία στην Αγγλία για τη μαγειρική!

Το βιογραφικό του παίκτη του MasterChef 2024

Δείτε την audition του Ηλία Παναγιώτου

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τόσο μαγειρικά όσο και για την προσώπικότητά του στο MasterChef 2024, είναι ο Ηλίας Παναγιώτου

Το ορτύκι σοτέ που έφτιαξε στην audition του άρεσε πολύ στους τρεις σεφ και του έδωσαν την ποδιά. «Από τις καλύτερες προσπάθειες που δοκιμάσαμε στο φετινό MasterChef», του είχε πει ο Πάνος Ιωαννίδης με τους Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να συμφωνούν. 

Οι ατάκες του Ηλία ήδη έχουν συζητηθεί αρκετά. «Νιώθω ανακουφισμένος που κέρδισα την ασυλία… ταΐστηκε το εγώ μου. Το χρειάζεσαι αυτό εδώ μέσα. Δεν είναι κακό καμιά φορά», είπε ο διαγωνιζόμενος που κέρδισε μια από τις ασυλίες σε πρόσφατη δοκιμασία του παιχνιδιού.

Ηλίας Παναγιώτου: Έξι πράγματα που δεν ξέρατε για τον παίκτη του MasterChef

Ο Ηλίας είναι 25 ετών.

H καταγωγή είναι από τη Βηρυτό. 

Αν κι η μαγειρική μπήκε τυχαία στη ζωή του, την αγάπησε τόσο, που αποφάσισε να αφήσει τις σπουδές του ως Μηχανολόγος Μηχανικός και μια υποτροφία στην Αγγλία για να αφοσιωθεί πλήρως στην τέχνη της.

Αντιμετωπίζει τη ζωή με αυθορμητισμό, χιούμορ κι αποφασιστικότητα. 

Δηλώνει ότι έχει συνηθίσει την οικογένειά του σε «τρελές» αποφάσεις.

Στο MasterChef 2024, στοχεύει να υπολογίσει με ακρίβεια τη σωστή σύνδεση των υλικών σε κάθε πιάτο, ώστε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει το πολυπόθητο έπαθλο! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top