Fame Story Αριστέα: Τα σχόλια της μητέρας της και τα δάκρυα

«Δε φιλτράρεις τίποτα από όσα λες. Ότι σκέφτεσαι το λες»

Η μητέρα της Αριστέας βρίσκεται στην Ακαδημία του Fame Story. Μαμά και κόρη απομονώνονται για λίγο προκειμένου να συζητήσουν.

Fame Story: Η συζήτηση της Αριστέας με τη μητέρα της

Fame Story: Η συζήτηση της Αριστέας με τη μητέρα της

Αρχικά, η μητέρα της σπουδάστριας της λέει πως η εξέλιξή της είναι απίστευτη και πως από live σε live γίνεται όλο και καλύτερη.

Φυσικά, στη συνέχεια σχολιάζουν τη σχέση με τον Τίτο. Η μητέρα της μάλιστα είναι αντίθετη σε κάποια πράγματα και πώς τα έχει διαχειριστεί.

«Πρέπει να φιλτράρεις αυτά που λες. Δε φιλτράρεις τίποτα από όσα λες. Ότι σκέφτεσαι το λες. Σε έναν διαγωνισμό που υπάρχει έκθεση είναι πάρα πολύ κακό αυτό. Πρέπει να κρατά πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτό που σου είπε η Ηρώ ότι είσαι ανοιχτό βιβλίο είναι φανταστικό. Δεν υπάρχουν αποκλειστικοί φίλοι. Έπρεπε κάποιες φορές ο Τίτος να σε υποστηρίξει. Με στενοχωρεί που αλλάζεις έτσι εύκολα γνώμη. Ξεχνάς ότι έχει γίνει; Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μαζί του. Πρέπει να κάνεις μια συζήτηση μαζί του και να μην το ανεχτείς ξανά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα συζητήσεις μαζί του βγαίνοντας από εδώ».

«Ο Τίτος παραδέχτηκε πως έκανε λαθη μαζί μου. Έκανα κι εγώ λάθη μαζί του. Υπήρξε το στάδιο της συγχώρησης. Ξεκινάμε από την αρχή. Τώρα το ό,τι δε με υποστηρίζει πρέπει να το ξεκαθαρίσω», σχολιάζει με δάκρυα στα μάτια η Αριστέα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top