Fame Story: Η τετράδα του τελικού επιστρέφει στο σπίτι και πανηγυρίζει!

Ο κάθε υποψήφιος θα πει από τρία τραγούδια στον μεγάλο τελικό

Fame Story: Η Τετράδα Του Τελικού Επιστρέφει Στο Σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο, η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς, η Άννα Πολτζόγλου και ο Φειδίας Ηροδότου, η τετράδα του τελικού του Fame Story, μπαίνουν στην Ακαδημία και πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους επιτυχία!

Ο Γιάννης Στεφανίδης και ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου επιστρέφουν στην Ακαδημία του Fame Story, απογοητευμένοι, που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος, αλλά ικανοποιημένοι, για τη σπουδαία, μοναδική εμπειρία, που έζησαν! Αποχαιρετούν τους υπόλοιπους σπουδαστές κι αποχωρούν από την Ακαδημία, με τον Γιάννη να λέει στην Άννα πως το αξίζει που είναι στον τελικό, ενώ ο Φειδίας δίνει ένα γράμμα στον Σωτήρη.

Το επόμενο πρωί, η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία για την τελευταία Αξιολόγηση του Live και συζητά με τους σπουδαστές τις solo εμφανίσεις τους, αλλά και τα ντουέτα. Η διαδικασία για την ανάθεση των τραγουδιών του Μεγάλου Τελικού του Fame Story Live, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αλλάζει!

Ο κάθε υποψήφιος θα πει από τρία τραγούδια: ένα που θα το επιλέξουν μόνοι τους, ένα που επέλεξαν οι κριτές και ένα που επέλεξε το κοινό, μετά από ψηφοφορία, που έγινε στα social media.

Ο Άλεξ Παναγής μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα φωνητικής.

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Ο Μεγάλος Τελικός LIVE Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21:00!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top