Φαίη Σκορδά: Το on air τηλεφώνημα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η απάντησή της για το μέλλον στον ΣΚΑΪ

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Το παράπονό της εξέφρασε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Φαίη Σκορδά, ότι οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι δεν την παίρνουν πλέον τηλέφωνο για να εξακριβώσουν τα όσα γράφονται για εκείνη. 

Φαίη Σκορδά: «Μίλησα γιατί ήθελα να μπει μία τελεία»

Το πρωί του Σαββάτου 25/11 ο Γρηγόρης Μελάς κάλεσε on air μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι την οικοδέσποινα του Fay's Time, προκειμένου να τη ρωτήσει σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. 

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς κάλεσε στον «αέρα» του Mega τη Φαίη Σκορδά

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς κάλεσε στον «αέρα» του Mega τη Φαίη Σκορδά

«Είπες να πάρεις τηλέφωνο δημόσια, μπροστά στον κόσμο; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμη. Εγώ σκέφτομαι κάποια πράγματα για το δικό μου μέλλον, για του χρόνου με το καλό από τον Σεπτέμβριο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στο έκτακτο τηλεφώνημα, ενημερώνοντας παράλληλα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το σαββατοκύριακο. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στον «αέρα»

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει: «Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση όμως και θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμη. Προτεραιότητα πάντα έχει το κανάλι στο οποίο βρισκόμαστε. Σαφώς προτεραιότητα μου είναι το καθημερινό κι αυτό που κάνω χρόνια. Και το My Style Rocks ήταν ωραίο σαν εμπειρία. Σας φιλώ!». 

Στη συνέχεια πήρε το τηλέφωνο η Σίσσυ Χρηστίδου… για να της ζητήσει συγγνώμη για το ξαφνικό τηλεφώνημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top