Ανθή Βούλγαρη κατά Άδωνι Γεωργιάδη on air: «Είναι ντροπή! Ντροπή σας!»

«Υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους»

Ξέσπασε η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», το πρωί της Πέμπτης 9/11. Αιτία αποτέλεσε μια δήλωση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Σήμερα, στην Ελλάδα, πόσοι, πιστεύεται, από τους 100 συμπολίτες μας, αν τους ρωτήσουμε, ενδιαφέρεται για Εξεταστική ή για Προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Τέμπη: «Ανθρώπινα μέλη στα καμένα βαγόνια, έξι μήνες μετά την τραγωδία»

Μετά την προβολή της συγκεκριμένης δήλωσης, η Ανθή Βούλγαρη ξέσπασε: «Είναι ντροπή! Να σας πω κάτι, κύριε Γεωργιάδη; Μπορεί οι 100 να μην ενδιαφέρονται, αλλά υπάρχουν 57 οικογένειες που θρηνούν ακόμα τα παιδιά τους. Και μαζί με αυτές τις 57 οικογένειες είναι και οι φίλοι των παιδιών, είναι και όσοι ήξεραν τα παιδιά και υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι ντροπή, γιατί βγαίνατε και λέγατε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όποιος φταίει θα πάει στη δικαιοσύνη και τι γίνεται τώρα;

τεμπη

Η μοιραία αμαξοστοιχία μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στις 31/2/23/ Eurokinissi - Tζέκας Λεωνίδας

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μέσω διευκρινιστικής αναρτησής του στο Χ αναφέρει: Εγώ δεν είπα ότι «ουδείς ενδιαφέρεται για τα Τέμπη» όπως ψευδώς και δολίως γράφεται, αλλά «ουδείς ενδιαφέρεται για την Προανακριτική ή την Εξεταστική για τα Τέμπη», δηλαδή για την πολιτική διελκυστίνδα των κομμάτων της Αντιπολιτεύσεως για την τραγωδία.

 
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top