Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη»

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη»

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για τη δικαίωση και την ανακούφιση που ένιωσε με όσα ανέφερε λίγο νωρίτερα η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Κατερίνα Γκαγκάκη για την ειλικρινή τοποθέτηση και την εύστοχη ανάλυσή της. Για εμένα ονομάζεται «δικαίωση», «ανακούφιση», «θεραπεία». Η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρεται στην περίοδο του Πρωινού Καφέ όχι στη εκπομπή ή στο κανάλι και ναι ο Τύπος ήταν ο κακοποιητής. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, συνεργάτες αυτών. Θα κρατήσω αυτήν την εξομολόγηση και θα το κλείσω εδώ. Ας πάρουμε την ουσία κι ας εστιάσουμε σε αυτό» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ασκήθηκε το απόλυτο bullying στην Ελεονώρα Μελέτη

«Εκεί έξω το ίδιο βιώνουν χιλιάδες άλλοι χωρίς να έχουν μία Κατερίνα Γκαγκάκη να μιλά για αυτούς και να τους υπερασπίζεται, αλλά και χωρίς να έχουν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που είχα εγώ να μπορέσω να το σταματήσω. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να νιώσω καλύτερα και πολλή θεραπεία. Συχνά αισθάνομαι ότι ακόμα δεν νιώθω τελείως καλά. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα ισχύει και για τους άλλους. Ωστόσο χάρη σε αυτήν την τραυματική εμπειρία είδα τι δεν θέλω να είμαι και πως δεν θέλω να γίνω. Κι αν αυτό ισχύει για εμένα, ισχύει και για τους άλλους. Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη και την ευχαριστώ πολύ» έκλεισε συγκινημένη το κείμενό της η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: «Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top