Χαϊκάλης για Φιλιππίδη: «Κάποιες φορές ξέφευγε στη δουλειά»

«Έχει έναν έντονο χαρακτήρα ο Πέτρος»

Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος σήμερα ζει στο Κατάκολο, παραδέχτηκε πως έχει επικοινωνήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά την δικαστική περιπέτεια, ενώ στη συνέχεια απαντά για τις κατηγορίες που δέχτηκε και ο ίδιος στο κίνημα του Metoo.


«Έβλεπα ανθρώπους να μιλάνε εναντίον του αυτοί που είχαν βοηθηθεί από τον Πέτρο. Βγήκαν να μιλήσουνε χωρίς να έχουν κανένα λόγο. Δεν τον υπερασπίζομαι, ούτε τον κατακεραυνώνω, ούτε τον καταδικάζω», είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουν φαγωθεί όλοι τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Θεωρώ ηθικά απαράδεκτο – με έναν άνθρωπο που έχω περάσει και έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που τον έβλεπα για τρία χρόνια περισσότερο από την γυναίκα μου – να μην τον πάρω σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντί αυτού να του δώσω μία κλωτσιά να τον πάω ακόμα παρακάτω. Κάτι που κάνανε σε εμένα. Εγώ αυτό δεν άλλον δεν θα το κάνω. 

Για το αδίκημα για το οποίο πήγε φυλακή, γι’ αυτό το αδίκημα αθωώθηκε. Δεν είδα να προβάλλεται όμως τόσο πολύ. Με ενόχλησε στην υπόθεση», απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

φιλλιπιδης

Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης έχουν βρεθεί αρκετές φορές μαζί στη θεατρική σκηνή /NDP 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε για τις κατηγορίες που είχε δεχτεί ο ίδιος:  «Τις θέσεις μου για τη γυναίκα και όσα έχω πει, όλα αυτά σε μια νύχτα ξεχαστήκανε. Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε: “Ρε παιδιά, αυτό για το οποίο κατηγορούν τον Χαϊκάλη μήπως είναι μια επιτυχία που είχε κάνει κάποτε στον κινηματογράφο και το πήρανε σαν εύκολη λύση, το οποίο δεν υπόκειται νομικά;” Ανέλυσε κανείς ότι πήγα εγώ στο ΣΕΗ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου; Είδε κανείς τι παρουσιάστηκε στο Σωματείο; 

Σιχάθηκα. Είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν είχαν κανέναν λόγο να μιλήσουν. Γιατί ρε φίλε; Για να φανείς κι εσύ ότι κάτι είσαι. Άκουσα τέρατα», είπε.

Και κατέληξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι τελειομανής. Είχε ένα θέμα με τη δουλειά και του έβγαινε να είναι πολύ απαιτητικός σε κάποια πράγματα. Άλλες φορές ξέφευγε, άλλες φορές όχι. Έχει έναν έντονο χαρακτήρα, το ξέρει και ο ίδιος, το έχουμε συζητήσει. Αλλά αυτό με την υπόθεση απέχει πολύ. Το τι έχει συμβεί, δεν ξέρει ποτέ κανείς», είπε σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο Παύλος Χαϊκάλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top