Μάρα Ζαχαρέα: «Για τη νέα σεζόν εύχομαι να έχουμε την υγεία μας»

Οι παρουσιαστές ειδήσεων του Star άνοιξαν τα χαρτιά τους στο Breakfast@Star

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Η Μυρσίνη Κοντού κι η κάμερα του Breakfast@Star βρέθηκαν στη φωτογράφιση των παρουσιαστών ειδήσεων του Star, όπου μίλησαν για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων και Διευθύντρια Ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, δήλωσε αρχικά: «Για τη νέα σεζόν εύχομαι να έχουμε την υγεία μας. Να είμαστε καλά με τις οικογένειές μας, να έχουμε πολλή αγάπη γύρω μας, να έχουμε την ηρεμία μας και γενικώς όλα να μας πάνε καλά... να μην έχουμε τοξικότητα». Η καταξιωμένη δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι αυτό που τη χαλαρώνει είναι να περνάει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, που πλέον μεγάλωσαν και... δεν τους κάνουν και τόση παρέα. Η Μάρα Ζαχαρέα αναφέρθηκε και στο στιλ της, αφού είναι μια από τις πιο καλοντυμένες anchorwomen. «Δεν μπορώ να πω ότι ασχολούμαι ιδιαίτερα με τη μόδα. Θα αγοράσω ό,τι μου αρέσει χωρίς να ξέρω αν είναι στη μόδα», απάντησε. 

Μάρα Ζαχαρέα: Το album των διακοπών της από το ταξίδι στο Άμστερνταμ

Ο Γιώργος Ευγενίδης παρουσιάζει τα Μεσημεριανά Δελτία Ειδήσεων του Star

Ο Γιώργος Ευγενίδης παρουσιάζει τα Μεσημεριανά Δελτία Ειδήσεων του Star

Ο Γιώργος Ευγενίδης που παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων μίλησε και για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα. «Όταν καταγράφεις την είδηση πρέπει να είσαι όσο πιο νηφάλιος γίνεται, υπάρχουν όμως ρεπορτάζ που σε συγκλονίζουν», είπε ο δημοσιογράφος. «Η δουλειά μας είναι να παρουσιάσουμε αυτό που συμβαίνει κι όχι να ταυτιστούμε με αυτό», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Λάμπρου που ηγείται του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.  

Γιώργος Ευγενίδης: «Είμαι ασύμφορος για να είναι κάποιος μαζί μου»

Ο Σπύρος Λάμπρου παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Ο Σπύρος Λάμπρου παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Ράνια Τραγόμαλλου

Η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Ράνια Τραγόμαλλου

«Σε ένα δελτίο ειδήσεων πρέπει να εργάζεσαι με επαγγελματισμό και με σεβασμό στον τηλεθεατή», δήλωσε η Ράνια Τραγόμαλλου, ενώ η Κατερίνα Τσαμούρη αποκάλυψε ότι ανάμεσα στα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν στον «αέρα», είναι κι οι οδυνηρές... κράμπες!

Η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Κατερίνα Τσαμούρη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top