Αλεξάνδρου- Τούνη: Θα παρουσιάσουν δική τους ταξιδιωτική εκπομπή;

Ο Αλεξάνδρου εξαφανίστηκε με τη μηχανή του μετά τη φωτογράφιση της Ζαρίφη

Έκανε τη φωτογράφιση για το τρέιλερ της νέας μεσημεριανής εκπομπής στο ΟΡΕΝ, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ζαρίφη και όπου φύγει- φύγει!

Ζαρίφη: «Είναι παλιακά αυτά με το ποιον θα είμαι απέναντι στην τηλεόραση»

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ακούγεται ότι θα συμμετέχει στην εκπομπή της Ζαρίφη. Η κάμερα του Breakfast@star τον πέτυχε μετά τη φωτογράφιση να καβαλάει τη μηχανή του και να απομακρύνεται χαμογελαστός, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΟΡΕΝ για τη δική τους ταξιδιωτική εκπομπή. Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής του Youfly.com στην εκπομπή “Fay’s time”, η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα… και το πιθανότερο είναι να είναι μαζί τους και ο γιος τους, ο «νουνίτο».

Η αποκάλυψη για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που είναι έτοιμοι να αναλάβουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου/ βίντεο εκπομπής Fay's Time ΣΚΑΪ

Η αποκάλυψη για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που είναι έτοιμοι να αναλάβουν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου/ βίντεο εκπομπής Fay's Time ΣΚΑΪ

Ιωάννα Τούνη- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο κτήμα για τη βάφτιση του γιου τους

Το ζευγάρι άλλωστε, σε όλα του ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, είχε παντού μαζί του τον γιο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top