Ζαρίφη: «Είναι παλιακά αυτά με το ποιον θα είμαι απέναντι στην τηλεόραση»

Όσα είπε στην κάμερα του Breakfast@Star για τη νέα της εκπομπή

Την Κατερίνα Ζαρίφη «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και η παρουσιάστρια ρωτήθηκε φυσικά, για τη νέα της εκπομπή, το νέο της project που έχει πολυσυζητηθεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Η παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ.

«Πάμε για κάτι καινούργιου, παρεΐστικο, με πολύ άγχος. Είναι μέχρι να βγει η πρώτη εκπομπή. Θα κάνουμε όχι κάτι που δεν έχετε ξαναδεί αλλά να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα σε ένα πρωτότυπο τρόπο σε αυτά που συμβαίνουν.

Δεν ξέρω αν ο τίτλος θα είναι “Οδός Ζαρίφη 2” αλλά σίγουρα θα είναι κάτι σπιτίσιο. Θα συναντάμε κόσμο μέσα στο σπίτι και όλα τα θέματα θα αφορούν όλα αυτά που μας αφορούν» είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

ζαριφη«Ο Αντώνης Παπαηλίας έρχεται με άλλη περσόνα, είναι τόσο ταλαντούχος που θα κάνουμε ωραία πράγματα φέτος. Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είμαστε στις κουβέντες, πετάμε την σκούφια μας και περιμένουμε τα τελικά. Ο Νουνίτο είναι αρχηγός!» πρόσθεσε.

Ακόμα τόνισε πως «θέλουμε να είναι και η Άννα Ζηρδέλη σε έναν άλλον ρόλο, κάθε μέρα θα κάνουμε καινούργια πράγματα. Είναι σχιζοφρενικά αυτά που πάμε να κάνουμε!», ενώ όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη που θα είναι «απέναντι» με τη δική της εκπομπή, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε: «Είναι παλιακά αυτά με το ποιον θα είμαι απέναντι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top