Αυγουστίδης - Χειλά Φαμέλη: Θα παντρευτούν Αστέρης και Αργυρώ στον Σασμό;

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στη σειρά;

Σε λίγες εβδομάδες ο Σασμός επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τρίτη σεζόν. Το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε αν θα έχει αίσιο τέλος ο γάμος του Αστέρη με την Αργυρώ.

Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της γ' σεζόν

«Αυτός ο γάμος θα καταλάβουμε στο πρώτο επεισόδιο ότι δεν πάει όπως θα ήθελαν οι ήρωες κι αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση, άλλου είδους πια. Πιστεύω ότι οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα το διεκδικήσουν αυτό, θα κάνουν μια ακόμα απόπειρα για να σμίξουν και να παντρευτούν αλλά αργότερα πια. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει γάμος. Τώρα ήταν μια απόφαση της στιγμής, “κλέφτικος” γάμος», απάντησε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος, έστω και διστακτικά, παραδέχτηκε ότι θα υπάρξει ένα γεγονός – «ένα τηλεφώνημα ίσως, πολλά τηλεφωνήματα…»- που θα φρενάρει τα σχέδια του ζευγαριού.

Σασμός: Η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα «εισβάλλει» στην τρίτη σεζόν

«Κάποιος από τους Σταματάκηδες κάτι έχει πάθει» διευκρίνισε στη συνέχεια η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. «Θα υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με τις προβλέψεις. Είναι ο επίλογος της σειράς. Οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, τις πράξεις τους. Το πώς θα το χειριστούνε είναι αυτό που έχει ενδιαφέρον κι όχι ακριβώς αυτό που γίνεται», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ στα γυρίσματα του γ’ κύκλου

Τελικά η βεντέτα θα συνεχιστεί; Η απάντηση που έδωσε η Αργυρώ ήταν θετική:«Η βεντέτα θα συνεχιστεί. Είναι δυνατοί χαρακτήρες, έχουν δύναμη, έχουν όρεξη και πάθος για ζωή. Ξεπερνάνε τις δυσκολίες. ‘Ολα αυτά είναι μαθήματα, δεν το βάζουν κάτω. Αυτά τα δύο παιδιά έχουν τις απώλειές  τους- εκτός του πατέρα που είναι κοινή, η Αργυρώ έχασε 2 αδέλφια και συνεχίζει, προχωράει».

Κλείνοντας, η ηθοποιός αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή έως τώρα. «Δύο θα πω. Η μία ήταν με το νεφρό και η σκηνή που έκαναν έρωτα μετά από όλα αυτά που είχαν περάσει. Μάς είχε αγχώσει δημιουργικά, είχαμε κάνει πολλές πρόβες. Η άλλη ήταν όταν του αποκάλυψε η Αργυρώ ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Ήταν απαιτητική» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Ήταν το να αποφασίσεις ότι θα πάει εκεί ή εκεί η σκηνή. Το να είσαι αληθινός, παρών και να μην προδώσεις το συναίσθημα. Είμαστε τον τρίτο χρόνο σε αυτό. Μπορείς να θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και να πεις ότι ο Αστέρης δεν θα το έκανε αυτό ή η Αργυρώ. Ενώθηκαν κάπως οι ουλές τους», δήλωσε ο Αστέρης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top