Παγιδευμένοι: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του 2ου κύκλου!

Τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο του β' κύκλου

Συναρπαστικός αναμένεται ο β’ κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι», μετά την τεράστια επιτυχία του α’ κύκλου.

Στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου η Άννα γιορτάζει τα γενέθλιά της, με τον Δημήτρη να την ξυπνάει με την πιο όμορφη διάθεση, φέρνοντάς της λουλούδια αλλά και το δώρο της, ένα μενταγιόν.

Λεβεντογιάννης: Γέλια, φιλιά και selfies στα backstage των Παγιδευμένων

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος παίρνει προαγωγή και όλοι τον συγχαίρουν για τη νέα του θέση, ενώ παράλληλα ο Θοδωρής πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού σώματος και ο Σπύρος έχει αποσυρθεί, ενώ ο Ανδρέας με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα είναι σε μια εγκαταλειμμένη βίλα που στον κήπο έχει ένα πηγάδι, από το οποίο ανασύρουν τέσσερα πτώματα μέσα στις λάσπες. Τα δύο ανήκουν σε άντρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες, ενώ από τον πάτο βγάζουν κι ένα 14χρονο αγόρι που είναι όμως ζωντανό.

Την ίδια στιγμή, η Άννα έχει μαζέψει στο σπίτι τους φίλους της για τα γενέθλιά της όμως όταν τελειώσει η γιορτή, ο Ανδρέας θα τηλεφωνήσει στον Δημήτρη και θα τον ενημερώσει για τα πτώματα στο πηγάδι.

Ο δεύτερος θα πάει μαζί με την Άννα στον ιατροδικαστή, ο οποίος θα σηκώσει το σεντόνι και τόσο ο Ανδρέας όσο και ο Δημήτρης, θα βγουν έξω χαμένοι.

Εκείνη την ώρα, λένε στην Άννα πως ένα από τα πτώματα ανήκει στην Κατερίνα!

Μάλιστα στο Instagram account της σειράς είδαμε και backstage με τον Νίκο Κουρή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top