Μενεγάκη - Πούμπουρας: Ο διάλογος όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής

«Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας»

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας είχαν έναν διάλογο όλο νόημα στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».

Οι δυο τους με αναφορές στα… πάνω και στα κάτω τους, φαίνεται πως έσβησαν κάθε «γκρίζο» σύννεφο που τους ήθελε τη συνεργασία τους σε τεντωμένο σχοινί!

«Το ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε εδώ μαζί ε; Την άλλη εβδομάδα θα μαγειρεύουν ο Τσούλης και ο Παπακώστας. Δεν θα ξαναμαγείρεψουμε δίπλα δίπλα, την άλλη φορά τώρα αλλού… Εκτός» είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά:

«Κατ’ αρχήν έχεις το Instagram που λες και είναι το δικό σου κανάλι, νιώθεις τόσο άνετα που δεν αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε έναν χώρο για να μαγειρέψεις. Τώρα θες γιατί είναι το σπίτι σου; Γιατί το φτιάχνεις όπως θέλεις; Έχεις πολύ μεγάλη άνεση για όλα αυτά που κάνεις μόνος. Γι’ αυτό και δεν σε φοβάμαι, ακόμα κι αν κάτι δεν σου πάει, στο τέλος ωραίο θα είναι. Απλά μπορεί να μην είναι έτσι όπως το περίμενες εσύ».

Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Τα unfollow έχουν γίνει από τον Γενάρη»

Στη συνέχεια ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε: «Αυτά συμβαίνουν. Και μου άρεσε που είπες ότι εμείς έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Είμαστε παρορμητικοί. Αλήθεια είπες. Δεν κατάλαβα, ενοχλούμε κανέναν;».

Προς το τέλος της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης, ο Σάββας Πούμπουρας έκανε πλάκα για την επόμενη σεζόν, λέγοντας πως την επόμενη σεζόν θα εργάζεται στους διαδρόμους των αεροδρομίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top