Ετεοκλής Παύλου: «Αν δεν μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, καλύτερα να μη ζω»

Συγκλονίζει ο παρουσιαστής του Breakfast@star

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου ακούγοντας τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει πως δε φοβάται τον θάνατο, αλλά αυτό που δε θέλει είναι να μείνει κατάκοιτος.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο πήρε τον λόγο και μοιράστηκε με τους συνεργάτες, αλλά και τους τηλεθεατές του Breakfast@star τις δικές του σκέψεις μιας και είναι ένας άνθρωπος που έχει πρόσθετο μέλος.

Τα συγκινητικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου για την αναπηρία του


«Το καταλαβαίνω πώς το λέει. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δε θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω.

Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρρόνων δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω. Εκεί είχα πει κι εγώ ότι αν φτάσω σε ένα σημείο να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω».

Ο Ετεοκλής Παύλου με τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους, Μελίτα

Ο Ετεοκλής Παύλου με τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους, Μελίτα

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην οικογένειά του, υπογραμμίζοντας πως δε θέλει να γίνει ποτέ βάρος. «Σκεφτόμουν ότι δε θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, το παιδί μου. Αυτές είναι σκέψεις που οποιοσδήποτε έχει ζήσει κάτι σε πολύ κοντινό του πρόσωπο ή έχει κάποια μορφή αναπηρίας. Του έχει δημιουργήσει μια φοβία ότι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο. Τις έχω κι εγώ αυτές τις σκέψεις, το καταλαβαίνω κι εύχομαι κάποια στιγμή, να βρω τη δύναμη να τις αποβάλλω», πρόσθεσε και τα λόγια του συγκίνησαν τους πάντες.

Ετεοκλής Παύλου: Πώς έχασε το πόδι του

Θυμίζουμε ότι ο Ετεοκλής Παύλου, πριν από δέκα χρόνια κι ενώ εργαζόταν στο χώρο της υποδοχής ενός κλαμπ στην Αθήνα, δέχτηκε κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού επεισοδίου δυο σφαίρες από γόνο γνωστής οικογένειας. Ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, κι ο Ετεοκλής οδηγήθηκε στη ΜΕΘ για αρκετό διάστημα. Κατάφερε να επιζήσει αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν το δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί. Όπως ο ίδιος έχει πει, ο ακρωτηριασμός του ποδιού του δεν τον πτόησε καθόλου. Αντιθέτως τον έκανε πιο δυνατό.

«Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα. Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top