Οι προβλέψεις του Άγγελου για τον μεγάλο νικητή του MasterChef

«Στόχος μου ήταν ο τελικός», είπε στο Breakfast@star

Στο top 4 του MasterChef 2023 κατάφερε να φτάσει ο Άγγελος. Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής του Star «μονομάχησε» μαγειρικά με τον Αλέξανδρο σε μια δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.


Το πιάτο του είχε κάποιες αστοχίες και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Το πρωί της Δευτέρας (29/5), ο Άγγελος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή Breakfast@star για όσα βίωσε όλους αυτούς τους μήνες.

«Θεωρώ ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Στο δικό μας το επάγγελμα είναι ωραίες οι γνώσεις και τα βιβλία, αλλά είμαστε πιο πρακτικοί. Έτσι, αν έχεις περάσει από μια διαδικασία και ξέρεις τι θα συμβεί πρέπει να το πεις και στον άλλον για να μην κάνει το ίδιο λάθος», είπε αρχικά.

«Νομίζω πριν από αρκετό καιρό μπορούσες να κάνεις πολλές υποθέσεις για το ποιος θα μπορούσε να είναι στην τελική πεντάδα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός το… έβλεπες να έρχεται. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι έλεγα ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στόχος μου ήταν ο τελικός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτά που έκανα κι εκεί που έφτασα», συμπλήρωσε ο ίδιος.


Κλείνοντας, έκανε τις προβλέψεις τους για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2023 λέγοντας πως πιστεύει ότι ο Νίκος Τράκας θα είναι ο φετινός νικητής.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top