Αρναούτογλου σε Σβήγκο: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά»

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα»

Ευδιάθετος, χαλαρός, αλλά και ακομπλεξάριστος ο Σταύρος Σβήγκος σχολίασε τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο παρελθόν στο Instagram στην οποία φορούσε μία πετσέτα στο κεφάλι και ένα ζευγάρι γυναικεία γυαλιά.

Ο Σβήγκος είχε ανδρολοχεία στην εγκυμοσύνη της συζύγου του - Τα συμπτώματα

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε δηλώσει μάλιστα πως έχει συμφιλιωθεί με τη γυναικεία του πλευρά. «Καταλαβαίνεις ότι ήταν και λίγο ψωνίστικη η φωτογραφία. Δεν ήθελα να περάσω κανέναν μήνυμα. Με ρώτησα για αυτή τη φωτογραφία και λέω: "Α, εδώ συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου πλευρά". Έβαλα γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία από πίσω δεν κρύβει κανένα μήνυμα, δεν είχα καμία σκέψη στο μυαλό μου. Το είπα και προβοκατόρικα γιατί πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτούσαν την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ένα άνθρωπος ο οποίος καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του, μέχρι το οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους. Αυτός έχει χάσει τον έλεγχο. Θεωρώ ότι έχουν κάνει κακό οι γενιές που προωθούσαν τον "βαρβάτο" άντρα και δεν κοιτάγαμε τις ευαισθησίες μας. Ένας άντρας που καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του ή το οτιδήποτε ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ΄όλους, αυτός έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί, τόσα πράγματα βλέπουμε πια και πόσα πράγματα δεν έχουμε ακούσει», ανέφερε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει


Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τον λόγο σημειώνοντας: «Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά. Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top