Ο Σβήγκος είχε ανδρολοχεία στην εγκυμοσύνη της συζύγου του - Τα συμπτώματα

«Παθαίνω κατάθλιψη αν δεν έχω τον γιο μου», είπε ο ηθοποιός

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Σταύρος Σβήγκος έγινε μπαμπάς και από τότε η ζωή του άλλαξε. Ο γιος του είναι η μεγάλη του αδυναμία και, όπως λέει ο ίδιος, τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει

«Είχα την τύχη να γεννηθώ σε μια οικογένεια ελεύθερη, με πολλή αγάπη. Αυτό που σε αλλάζει με ένα παιδί, είναι ότι όταν το κάνεις σε μια ηλικία, όπως στα 33, και έχεις βιώσει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων, όταν έρχεται το παιδί, νιώθεις ένα συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Το καλύτερο είναι ότι παίζει ξύλο με το εγώ σου μέχρι να κλείσει τον πρώτο χρόνο. Σε κάνει πολύ καλύτερο άνθρωπο. Ένας καλός άνθρωπος σημαίνει ότι ο εγωισμός είναι στη θέση του. Κρατάμε ισορροπίες, διψάω, τρελαίνομαι. Άφησα το θέατρο, κάτι που δε θα άφηνα ποτέ στη ζωή μου γιατί παθαίνω κατάθλιψη, αλλά έπρεπε και ήθελα να είμαι με τον μικρό. Έρχεται στις πρόβες μαζί μου και στα γυρίσματα και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, είναι η δουλειά του μπαμπά. Θα το απομυθοποιήσει έτσι, δε θέλω ποτέ να πει “ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση”», είπε αρχικά στην εκπομπή «After Dark».

Σταύρος Σβήγκος: Τίτλοι τέλους στον γάμο του με την Ελένη Αϊβαλή

O Σταύρος Σβήγκος με την πρώην σύντροφό του, Ελένη Αϊβαλή / φωτογραφία NDP

O Σταύρος Σβήγκος με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Αϊβαλή / φωτογραφία NDP


Στη συνέχεια ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την ανδρολοχεία που πέρασε όταν η πρώην σύντροφός του, Ελένη Αϊβαλή ήταν έγκυος στο παιδί τους. «Έχεις κάποια συμπτώματα. Πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία. Εγώ είχα κάποια λίγα και μετά το είδα ως δικαιολογία για να τρώω ό,τι θέλω».

Το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top