Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει

«Ήταν ένα σοκ», είπε ο ηθοποιός

Πριν από λίγο καιρό ο Σταύρος Σβήγκος και η σύζυγός του Ελένη Αϊβαλή αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο με πολιτικό γάμο και το 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος.

Ο Σταύρος Σβήγκος με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Αϊβαλή/φωτογραφία NDP
Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του Dot. και αναφέρθηκε στον χωρισμό από τη σύζυγό του, αλλά και πώς το ανακοίνωσαν στον γιο τους.

«Ήταν δύσκολο challenge και με βασάνισε να εξηγήσω τον χωρισμό μου στον γιο μου. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος να μην μπερδέψεις το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε ανοιχτά και για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο γιος του όταν γεννήθηκε. «Ήταν ένα σοκ πολύ καλό στη ζωή το πρόβλημα υγείας στο παιδί μου. Εκείνη την περίοδο η πρώην σύζυγος είχε μόλις γεννήσει, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει το παιδί, είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί είπαν ότι αν κάναμε επέμβαση ο μικρός ίσως δεν τα καταφέρει. Έλεγα στον γιο μου “αν μπορείς να το ξεπεράσεις, εμείς εδώ είμαστε”. Στο τέλος το ξεπέρασε και κάναμε φυσιοθεραπείες για έναν χρόνο γιατί η αριστερή του πλευρά δεν λειτουργούσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top