Χάρι Πότερ: Γίνεται τηλεοπτική σειρά - Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer

Θα έχει την υπογραφή της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

Δείτε βίντεο για τον Χάρι Πότερ από το Breakfast@Star

Mετά την τεράστια κινηματογραφική κι εκδοτική επιτυχία, ο Χάρι Πότερ επιστρέφει, αυτή τη φορά μέσα από τηλεοπτική σειρά στη streaming υπηρεσία της HBO Max.

Αν και ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι, τα δημοφιλή μυθιστορήματα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ θα ξαναβγούν στην οθόνη, η επίσημη ανακοίνωση ήρθε με το teaser που δημοσίευσε στο YouTube κανάλι της HBO Max, συνοδευόμενο από τη μουσική υπόκρουση του εμβληματικού theme που έγραψε ο Τζον Γουίλιαμς κι άλλα γραφικά, τα οποία παραπέμπουν στον κόσμο των μάγων που αγαπήθηκαν από το κοινό

Πρωταγωνιστής από τον Harry Potter κατέρρευσε δημόσια - Τι συνέβη;

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «δεκαετές πλάνο» προκειμένου να μεταφερθούν οι ιστορίες και των επτά  βιβλίων αυτούσιες. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν κι επτά σεζόν για την τηλεοπτική σειρά. 

Δείτε το επίσημο teaser trailer

Στην επίσημη περιγραφή αναφέρει ότι: «Κάθε σεζόν θα είναι πιστή στα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και τις απίθανες περιπέτειές του σε νέο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο».

Ακόμη, πληροφορίες από ξένα sites, αναφέρουν ότι η τηλεοπτική διασκευή των βιβλίων θα είναι πιστή στα βιβλία της Ρόουλινγκ, με σκοπό να μεταφέρει την ιστορία του κάθε βιβλίου σε κάθε μία από τις σεζόν της. Μάλιστα, η συγγραφέας ως δημιουργός του μαγικού σύμπαντος του Χάρι Ποτερ, θα συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός. Εννοείται ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δε θα έχει καμία ανάμειξη στη σειρά

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έγινε διάσημος υποδυόμενος τον μικρό μάγο Χάρι Πότερ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έγινε διάσημος υποδυόμενος τον μικρό μάγο Χάρι Πότερ

Οι ταινίες Χάρι Πότερ έχουν προβληθεί από την τηλεόραση του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top