Λάκης Γαβαλάς στο DOT: «Μου λείπει η αίσθηση της οικογένειας»

Ποιο είναι το παράπονο του Λάκη Γαβαλά από το κράτος;

Είναι από τις προσωπικότητες που εκφράζει πάντα την άποψη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος κάθισε στον καναπέ του «DOT.» και μίλησε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνω Θεοχάρη για την οικογένεια που του λείπει πάρα πολύ, αλλά και τα παράπονα του από το ελληνικό κράτος.

Νατάσα Εξηνταβελώνη στο DOT: «Οι Κάννες μου φάνηκαν σαν το Λουτράκι»

Η συγγνώμη που θα ήθελε να έχει ακούσει

«Αρχικά, θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη το κράτος, για αυτό που έχει κάνει σε μένα. Και δεν το έχει κάνει. Πραγματικά, με την ευκαιρία θέλω να πω ότι εγώ κάθε φορά που πήγαινα στο εξωτερικό έφερνα συμβόλαιο και τάιζα τα 300 άτομα που είχα προσωπικό. Αυτοί, όταν γυρνούν, φέρνουν μόνο φασαρία. Και όταν τα βρίσκουν σκούρα, φεύγουν, πάνε στο σπίτι τους, το οποίο τυχαία στα Βόρεια Προάστια με τους σωματοφύλακες και τους bodyguards» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συμπλήρωσε:

«Εγώ, ποια βλακεία έκανα; To ότι άνοιγα μαγαζιά και έπαιρνα περισσότερο προσωπικό; Ακόμα, και το σπίτι των γονιών μου στη Μύκονο το έδωσα για τα χρέη που θεώρησαν ότι έχω»

Λάκης Γαβαλάς DOT

Αυτό που λείπει στον Λάκη Γαβαλά περισσότερο

«Μου λείπει αυτή η καθαυτή οικογένεια. Μου λείπει όλη η φασαρία που μπορεί να έχει, τα μαλώματα, την αγάπη, την ανταλλαγή δώρων» εκμυστηρεύτηκε ο Λάκης Γαβαλάς στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μινώ Θεοχάρη, συμπληρώνοντας ότι:

«Οι πληγές αυτές δεν κλείνουν ποτέ ολοκληρωτικά. Απλά, αν έχεις βρει το βάμμα και καταφέρνεις να τις κλείνεις το βάζεις και όταν εξατμιστί και φύγει, την βάζεις ξανά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top