Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ο μπαμπάς μου είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει»

«Δε θυμάμαι να είχα δει τη δύση του ηλίου, μέχρι που παντρεύτηκα»

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Απόσπασμα από τη συνέντευξή της στο Στούντιο 4

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει είναι άκρως αποκαλυπτική.

Η μαγείρισσα με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τον αυστηρό της πατέρα.

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα: «Την ημέρα που γέννησα, έχασα τη μητέρα μου»

 

«Μέχρι να παντρευτώ, έπρεπε να πάρω άδεια από τον πατέρα μου για να κάνω ακόμη και ένα βήμα. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δε θυμάμαι να είχα δει τη δύση του ηλίου, μέχρι που παντρεύτηκα. Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκιπόνησα στους δρόμους κι εγώ ήμουν μέσα. Ήταν τόσο αυστηρός, γιατί ο ίδιος ήταν πολύ ζωηρός άντρας με πολλές ιστορίες και ήθελε να με έχει κλεισμένη. Γενικά τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν πολύ σφιγμένα. Θέλαμε να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς» εξομολογήθηκε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Ήταν ταμπού τότε ένας χωρισμός. Ο μπαμπάς μου, μού είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει. Η μητέρα μου δε ζούσε, την είχαμε χάσει χρόνια πριν. Αντί να αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνα εσύ, του είπα. Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου αγαπάει πολύ τη ζωή. Ήξερα ότι μπλοφάρει», πρόσθεσε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top