Ηθοποιός του Κων/νου & Ελένης: «Τα πρώτα χρόνια ήταν περίεργο για εμένα»

Με τι άλλο ασχολείται ο ηθοποιός;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέργιου Νένε

Τον γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από την κωμική σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης στα τέλη της δεκαετίες του '90. Φέτος τον βλέπουμε σε έναν διαφορετικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ Κάνε ότι κοιμάσαι.

Η Ελένη Ράντου για τον θάνατο του Ηλία Ζερβού: «Έφυγες νωρίς…»

Ο λόγος για τον Στέργιο Νένε, τον γνωστό σε όλους μας «Οινοχόο» που καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, αναφέρθηκε στη σειρά Κωνσταντίνου & Ελένης.

Ο Στέργιος Νένες έχει εργαστεί και στην παραγωγή πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων

Ο Στέργιος Νένες έχει εργαστεί και στην παραγωγή πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων

«Το Κωνσταντίνου & Ελένης έγινε από το 1998 έως το 2000 και μέχρι και σήμερα παίζει στις επαναλήψεις. Δεν μπορώ να το παίρνω άσχημα. Γενικώς οι άνθρωποι που θα συναντήσω στον δρόμο έχουν καλή διάθεση. Στη δουλειά μπορεί να μην είναι καλό και καθόλου γιατί τυποποιείσαι... Δεν μπορείς να το αποβάλεις. Έχω λάβει σχόλια στο θέατρο ότι δεν είμαι ίδιος με τον ρόλο μου στην τηλεόραση. Όταν έκανα τη σειρά ήμουν ακόμα στη σχολή. Τα πρώτα χρόνια μετά ήταν λίγο περίεργο και για εμένα. Είχαμε περάσει πολύ ωραία, αλλά στην αρχή με απασχόλησε. Ήταν πολύ έντονο όλο αυτό. Ήταν ασταμάτητος ο πυροβολισμός από την εικόνα. Και στη σχολή και στις δουλειές ήμουν ο “Νικόλας από το Κωνσταντίνου & Ελένης”. Αλλά με βοήθησε να κάνω δουλειές κι απομακρύνθηκα μετά», είπε για την επιτυχία της σειράς.

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε γιατί δε συνεχίστηκε το Κωνσταντίνου & Ελένης

Ο Στέργιος Νένες με τη Μαρία Λεκάκη και τον Χάρη Ρώμα στο «μπαρ» του Κωνσταντίνου & Ελένης

Ο Στέργιος Νένες με τη Μαρία Λεκάκη και τον Χάρη Ρώμα στο «μπαρ» του Κωνσταντίνου & Ελένης

Όπως αποκάλυψε, δεν περιορίστηκε στην υποκριτική, αφού ως δημοσιογράφος συμμετείχε και στο ριάλιτι του Mega, The Bar το 2002, στον πρώτο κύκλο της Φάρμας, αλλά και σε τρεις σεζόν του MasterChef, στο Asia Express και το Globetrotters ως μέλος της παραγωγής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top