Βέρα Μακρομαρίδου: «Θα δείτε πράγματα που δεν περιμένετε στον Σασμό»

Όσα είπε η τηλεοπτική «Άσπα» στο «Breakfast@star»

Τα τελευταία δύο χρόνια απολαμβάνουμε τη Βέρα Μακρομαρίδου μέσα από τον ρόλο της «Άσπας» στη σειρά «Σασμός». Έχουμε δει την ηρωίδα να περνά από διάφορα στάδια. Άραγε, τι την περιμένει στα επόμενα επεισόδια;

 

Βέρα Μακρομαρίδου: «Έρχονται φλέγοντα θέματα για όλους στον Σασμό»

«Η Άσπα θα έχει αρκετές συγκρούσεις στη συνέχεια αλλά θα δει το ουράνιο τόξο να έρχεται. Θα ξετυλιχθεί η ιστορία Αργυρώς-Αστέρη και θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένετε», είπε αρχικά στην Αναστασία Ζάρκα και την κάμερα του «Breakfast@Star».

Μακρομαρίδου: Ο σύντροφος, η δεύτερη δουλειά & οι κακοποιημένες γυναίκες

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον αν η σειρά προβληθεί και για τρίτη χρονιά. «Για να υπάρξει τρίτη σεζόν στον Σασμό, πρέπει να είναι σεναριακά κάτι δυνατό», απάντησε σημειώνοντας παράλληλα πως θα ήθελε να κάνει και κάποιον κωμικό ρόλο. «Θεωρώ πως είναι η μεγάλη μου ευκολία, απορώ πώς με πήραν σε δραματική σειρά. Προσπάθησα πολλά χρόνια να μη με θεωρούν κωμική».

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP

Η Βέρα Μακρομαρίδου και ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είναι ζευγάρι / φωτογραφία NDP

Μπορεί στον Σασμό η Άσπα να μην έχει βρει την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο, αλλά στην πραγματικότητα είναι full in love με τον επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

«Γνωριστήκαμε στο θέατρο και δεν συμπαθιόμασταν καθόλου στην αρχή. Μετά ήρθε η πανδημία και κάπως συμπαθηθήκαμε. Ζήλευα πάρα πολύ όταν ήμουν άνεργη και κοιτούσα το ταβάνι στο σπίτι κι ο Αλέξανδρος ήταν στον Ήλιο του Ant1 και άλλαζε πολύ ωραίες γυναίκες. Όταν ήρθε η σειρά μου και κάναμε την ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, έκανε ο Αλέξανδρος κάποια screenshots στο κινητό του και μου έστειλε: τα βλέπεις;», πρόσθεσε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top