Μακρομαρίδου: Ο σύντροφος, η δεύτερη δουλειά & οι κακοποιημένες γυναίκες

Όσα είπε η ηθοποιός του «Σασμού»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βέρας Μακρομαρίδου 

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βέρα Μακρομαρίδου και μίλησε για τον σύντροφό της, τη ζήλεια, τη δεύτερη δουλειά της αλλά και τις κακοποιημένες γυναίκες

Βέρα Μακρομαρίδου: «Έρχονται φλέγοντα θέματα για όλους στον Σασμό»

«Ο "περιπτεράς" της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος. Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο. Του πήγα μια μέρα από αλληλεγγύη ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε. Είμαστε μαζί 2.5 χρόνια», δήλωσε η ηθοποιός του «Σασμού» στο «The 2Night Show» για τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

 

Η δεύτερη δουλειά της ηθοποιού

«Εδώ και 14 χρόνια περίπου, δουλεύω σε παιδικά πάρτι και ντύνομαι διάφορα. Κλόουν, Frozen και άλλα. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε μια εγρήγορση. Έχω δημιουργήσει το … και προσπαθώ να γίνω διευθύντρια του εαυτού μου. Εάν δεν μπορώ να πηγαίνω εγώ στα πάρτι, πηγαίνει άλλος συνάδελφος», είπε.

Τα μηνύματα που έχει δεχθεί από κακοποιημένες γυναίκες 

Τέλος αναφέρθηκε στην κακοποίηση που έχει βιώσει ο χαρακτήρας της στον «Σασμό» και αποκάλυψε τα μηνύματα που έχει δεχτεί η ίδια από γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί. 

«Την περσινή χρονιά είχα λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου είπαν ότι ζούσαν σε μια κακοποιητική σχέση και έφυγαν από το σπίτι. Όμως, έλαβα και άλλα, πιο τρομακτικά, που μου έλεγαν "κάτσε στα αυγά σου", "δεν είσαι και εσύ καμία αγία". Δυστυχώς, είναι ριζομένη η πατριαρχία. Τουλάχιστον τώρα έχουν αρχίσει και λέγονται. Μέχρι σήμερα γίνονταν πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top