Evangelia: Η επιτροπή απέρριψε τα τραγούδια που έστειλε για τη Eurovision

Ποια ήταν αντίδρασή της; - Όσα εξομολογήθηκε στο Breakfast@Star

Η Evangelia ήταν μια από τις υποψήφιες για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ.

Αν και η ίδια έστειλε τρία τραγούδια, κανένα δεν κατάφερε να συγκινήσει τους ιθύνοντες της ελληνικής εκπροσώπησης, γεγονός που εξέπληξε τους φανς του θεσμού που τη θεωρούσαν ένα απ' τα φαβορί. 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια καλεσμένη στο Breakfast@Star εξήγησε πώς ένιωσε που τα κομμάτια που πρότεινε, δεν επιλέχθηκαν για την τελική 7αδα.

Η Evangelia φιλοξενήθηκε στο πλατό του Breakfast@Star

Η Evangelia φιλοξενήθηκε στο πλατό του Breakfast@Star

«Το έλεγα από πέρυσι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει κι αν είναι να γίνει, θα γίνει, οπότε εγώ ήξερα ότι έδωσα τρία τραγούδια που πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι πολύ καλό, αν είχα την τιμή να πάω. Ήξερα ότι δεν είναι δική μου απόφαση, αλλά της επιτροπής. Εννοείται ότι απογοητεύτηκα, γιατί το ήθελα πάρα πολύ». 

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε τι συμβουλή της έδωσε η Ελένη Φουρέιρα, όταν της είπε για τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό. Θυμίζουμε πως οι δυο γυναίκες έχουν κυκλοφορήσει μαζί το hit «Fotia», ενώ συνεργάστηκαν και στο περσινό Madwalk. 

«Από πέρυσι που είχαμε κάνει μαζί τη "Φωτιά" μου είχε πει από τότε πως ό,τι χρειαστώ να την πάρω τηλέφωνο. Μου έχει πει να είμαι ο εαυτός μου και να μην αλλάξω για κανέαν και για τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Evangelia.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top