Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η επική ατάκα για τις πρώην του συζύγου του

Τι είπε στην Ελένη Μενεγάκη

Στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι και έκανε τη δική της εξομολόγηση σχετικά με τις σχέσεις και τους πρώην συντρόφους.

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή συζητήθηκε το θέμα του ερωτικού παρελθόντος του συντρόφου μας, με τη δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τον λόγο που δε θέλει να γνωρίζει τίποτα για τις πρώην σχέσεις του συζύγου της, Άρη Γούτου. 

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επέστρεψε στο Mega Καλημέρα

«Βέβαια εγώ προσωπικά σαν Ιταλίδα και Ναπολιτάνα δεν μπορώ καθόλου να τα ακούω αυτά. Μου έχει συμβεί όμως να είμαι σε ένα τραπέζι και να λέει το ζευγάρι  ο άνδρας “όταν τα είχα πριν από 10 χρόνια με την τάδε δεν της άρεσε καθόλου να τρώει ψάρι” και λέει κάποια σκηνικά και η κοπέλα ήταν  πάρα πολύ ψύχραιμη. Εγώ δεν μπορώ να ακούω καθόλου ιστορίες για τις πρώην από το γυμνάσιο. Πρέπει να ξέρω τι έκανε; Μου δημιουργεί έναν πόνο στο στομάχι. Ο Άρης πλέον μετά από τόσο καιρό που είμαστε μαζί και επειδή τα έχει ακούσει και αυτός ο κακομοίρης, κάθε φορά που οι άλλοι μιλάνε για αυτά παίζει σκάκι στο κινητό. Ούτε καν ακούει, γιατί λέει “άμα πω κάτι, ποιος ακούει μετά την γκρίνια της”», είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top