Asia Express - Fipster για Λευτέρη: «Είναι ύπουλος, παίζει μπάλα από πίσω»

Για ποιο λόγο έκανε αυτή τη δήλωση ο YouTuber;

Τα ζευγάρια διάλεξαν χρώμα στην έναρξη και τώρα έπρεπε να ψάξουν και να βρουν δύο στεφάνια στην απόχρωση της επιλογής τους.

Η Χριστίνα με τη Μαρία και ο Χρήστος με τον Παύλο έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα τελικού και πλέον περιμένουν να μάθουν ποιοι θα συμπληρώσουν την τελική τριάδα. 

Ο Γιάννης Αϊβάζης με τον Λευτέρη Δημηρόπουλο υποστήριξαν ότι είναι ανεπιθύμητοι από τα συγκεκριμένα ζευγάρια κι αυτό γιατί πρόσφεραν τη βοήθειά τους στον αντίπαλο, δηλαδή στον Κωνσταντίνο καιτον Φίλιππο, υποδεικνύοντάς τους πού είναι τα στεφάνια.

Ο Λευτέρης και ο Γιάννης νιώθουν αδικημένοι από τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους

Ο Λευτέρης και ο Γιάννης νιώθουν αδικημένοι από τη συμπεριφορά των συμπαικτών τους

Η Χριστίνα προσπάθησε να τους αλλάξει γνώμη και με τα λόγια της να τους ηρεμήσει, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό. 

«Ο Λευτέρης δεν έχω καταλάβει τι άνθρωπος είναι, δεν τον έχω ψυχολογήσει. Πιστεύω ότι είναι ύπουλος, παίζοντας μπάλα από πίσω. Ότι ο Γιάννης βγαίνει μπροστά και ο Λευτέρης μπορεί να ανάβει φιτιλιές από πίσω. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά έχω παρατηρήσει ότι από τότε που μπήκαν ο Γιάννης με τον Λευτέρη στο Asia Express δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών. Ακούω πολλά πράγματα να λέγονται και ευτυχώς που είχαμε γνωριστεί με τα παιδιά πριν από τον Λευτέρη και τον Γιάννη και προλάβαμε να χτίσουμε κάτι μεταξύ μας», ήταν τα σχόλια του Fipster στις κάμερες αναφορικά με τη συμπεριφορά του Λευτέρη Δημηρόπουλου απέναντί του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top