J2US: Συγκινήθηκε με το τραγούδι για τη μοναξιά η  Ναταλί Κάκκαβα 

Τι είπε για τη συγκίνηση που επηρέασε την ερμηνεία της    

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήμαά της η Ναταλί Κάκκαβα τη νύχτα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο του J2US στον Alpha, όπου ήταν ζευγάρι με τον Κώστα Αγέρη.  

J2US - Βανδή σε Κάκκαβα: «Θέλει να κάνει τηλεόραση και φαίνεται»

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Ανήκω σε μένα», αλλά φανερά συγκινημένη η Ν. Κάκκαβα δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της κριτικής επιτροπής του J2US.  

Ναταλί Κάκκαβα και Κώστας Αγέρης στο J2US

Ναταλί Κάκκαβα και Κώστας Αγέρης στο J2US   

J2US: «Λύγισε» η Φωτεινή Δάρρα για την απώλεια της μητέρας της

Η ίδια εκμυστηρεύθηκε λίγο αργότερα στους κριτές και τους τηλεθεατές του μουσικού show του Alpha:

Κάκκαβα: Η ανάρτηση - καρφί για τα νούμερα τηλεθέασης της Σκορδά

«Αυτό το τραγούδι είναι τόσο ευαίσθητο. Και θέλω να πω και κάτι τώρα. Όλη την εβδομάδα που έκανα πρόβα έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να συγκινείται. Δεν σας κρύβω ότι και σήμερα πάνω στη σκηνή έλεγΚ΄ψωα, «κρατήσου να μη συγκινηθείς»,  γιατί με έχει αγγίξει τόσο πολύ αυτό το τραγούδι που μιλάει για τη μοναξιά».

Πρόσθεσε η ίδια, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων:     

«Μπορεί όλοι να θεωρούμε ότι περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που νοιάζονται για μας αλλά αυτή η μοναχικότητα που μας περιτριγυρίζει έχει πόνο. Και θέλω τώρα στις γιορτές, που έρχονται και πολλοί άνθρωποι θα είναι μόνοι, να μην σταματήσουν να ελπίζουν και να πιστεύουν στα όνειρά τους. Εκεί έξω θα υπάρχει ένας άνθρωπος που αργά ή γρήγορα θα βρεθεί και θα τους κάνει μια αγκαλιά!» 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top