Asia Express: Απόψε άλλο ένα ζευγάρι προκρίνεται στην εβδομάδα τελικού

Ποιοι θα πάρουν θέση μετά τη Χριστίνα και τη Μαρία;

Asia Express! Το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή και Κυριακή!

Asia Express

Τι θα δούμε στο Asia Express, απόψε, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 23:00

Η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται στην Ταϊλάνδη, καθώς διανύουμε την προτελευταία εβδομάδα του συναρπαστικού Asia Express!

Τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race, με τη Χριστίνα και τη Μαρία να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στην εβδομάδα του τελικού! Το ζευγάρι που απόψε θα τερματίσει πρώτο, θα κερδίσει μία από τις δύο θέσεις, που απομένουν!

Τα «4» ζευγάρια του Asia Express!

Τα «4» ζευγάρια του Asia Express!

Η Μαρία και η Χριστίνα, παρότι προκρίθηκαν στην εβδομάδα του τελικού, συνεχίζουν στο race, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ακόμη δύο μενταγιόν, αξίας 2.500 ευρώ, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν!

Τα δύο ζευγάρια, που θα προκριθούν στο παιχνίδι επάθλου, θα πρέπει να αποφύγουν χαριτωμένους αλλά τεράστιους ελέφαντες! Τα μεγαλοπρεπή αυτά ζώα θα ξυπνήσουν σε όλους συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Εκτός όμως από το παιχνίδι επάθλου, τα ζευγάρια πρέπει και αυτή τη φορά να ανταπεξέλθουν σε διαφορετικές, παραδοσιακές αποστολές.

  • Θα τραγουδήσουν ένα διασκεδαστικό παιδικό τραγούδι
  • Θα γίνουν μεταξουργοί
  • Θα φτιάξουν και θα μοιράσουν μπετέλ, τα οποία θα πρέπει και οι ίδιοι να μασήσουν μέχρι να κοκκινίσουν οι γλώσσες τους

Η περιπέτεια στα χνάρια τού δράκου πλησιάζει στο τέλος της και τα ζευγάρια συνεχίζουν την προσπάθειά τους να περάσουν απευθείας στην εβδομάδα του τελικού του Asia Express!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top