Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Άλλαξαν τα σχέδια για τον γάμο τους

Όσα αποκάλυψε το μοντέλο στις τηλεοπτικές κάμερες

Δείτε τι είχε δηλώσει παλαιότερα το μοντέλο για τον γάμο του με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αδερφού της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα Νομικό, με τον οποίο μάλιστα σχεδίαζαν το καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

 

 

Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη, με την καθυστέρηση να οφείλεται σε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού. Την αποκάλυψη για την αναβολή του γάμου του, έκανε το ίδιο το μοντέλο, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. 

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι, αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. ‘Οταν είναι να γίνει θα γίνει», είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς. 

«Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες, ναι, ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δε θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top