Σβιτάιλο: «Η κόρη μου ήταν σαν επιβράβευση μετά την απώλεια του πατέρα μου»

«Έκανα ψυχοθεραπεία για περίπου τρία χρόνια», είπε στο «DOT.»

Ο  Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στο «DOT.» για την απώλεια του πατέρα του και την ψυχοθεραπεία

Ο Ιβάν Σβιτάιλο έχει γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορες σειρές. Ο ίδιος εκτός από την υποκριτική αγαπά και πολύ τον χορό. Μάλιστα, όταν ήρθε στην Ελλάδα από τη Ρωσία η μητέρα του είχε διακρίνει την αγάπη του για τον χορό και τον έγραψε σε μια σχολή.

Ιβάν Σβιτάιλο: Ο ρατσισμός, το μπαλέτο και η ανήθικη πρόταση

«Όταν ήμουν στο σχολείο στη Ρωσία είχα ξεκινήσει να κάνω μπαλέτο. Η μητέρα μου είχε δει ότι μου άρεσε ο χορός. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήταν δύσκολο να ενταχθώ σε μια σχολή χορού που δεν υπήρχε ούτε ένα αγόρι. Έτσι με έγραψε σε παραδοσιακούς χορούς», είπε καλεσμένος στην εκπομπή «DOT.»

Τα πρώτα χρόνια του Ιβάν Σβιτάιλο στην Ελλάδα και ο χορός

«Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη με την Ελλάδα. Μου είχε περάσει πως δεν πάμε σε μια ξένη χώρα, πάμε στη γη των προγόνων μας. Ήθελα να αφομοιώσω τα πάντα από την Ελλάδα», πρόσθεσε μιλώντας για την εγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Ιβάν Σβιτάιλο: «Δυσκολεύτηκα με την απώλεια του πατέρα μου»

Πριν από δύο χρόνια ο Ιβάν Σβιτάιλο βίωσε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του. Ήταν τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του.

 

«Δυσκολεύτηκα με την απώλεια του πατέρα μου», ανέφερε αρχικά, αλλά ο ερχομός της κόρης του, Νεφέλης, λίγο καιρό αργότερα απάλυνε τον πόνο του. «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Είναι ο περίεργος κύκλος της ζωής. Κάτι πρέπει να χάσεις για να έρθει κάτι που θα συμπληρώσει το κενό της ζωής. Πρέπει να ελπίζουμε ότι όσα κακά θα σου φέρει η ζωή, θα σου φέρει και άλλα τόσα καλά».

«Έκανα ψυχοθεραπεία για περίπου τρία χρόνια»

Ο ηθοποιός – χορευτής μίλησε και για την περίοδο που αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία. «Έκανα ψυχοθεραπεία για περίπου τρία χρόνια. Όταν ήμουν μόνος μου ένιωθα ότι πρέπει να αντιμετωπίσω ένα χάος. Ήθελα να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου με σεβασμό».

Ιβάν Σβιτάιλο: Η εξομολόγηση για τον εθισμό του στο αλκοόλ!

Ο Ιβάν Σβιτάιλο παίζει «Ναι ή Ου»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «DOT.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top