Ιβάν Σβιτάιλο: Ο ρατσισμός, το μπαλέτο και η ανήθικη πρόταση

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού χορευτή

Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα.  

Ιβάν Σβιτάιλο: Η φωτογραφία για τον πόλεμο στην Ουκρανία που έγινε viral

Ο Ιβάν Σβιτάιλο γεννήθηκε στη Γιάλτα της Κριμαίας, όπου πέρασε τα πρώτα του χρόνια. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από τη Ρωσία ενώ η μητέρα του είναι Ελληνίδα.

Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα

O ηθοποιός και χορευτής δήλωσε ότι: «Γεννήθηκα στην Κριμαία, ήρθε στην Ελλάδα η μητέρα μου για διδακτορικό και με έφερε μαζί της. Το πρώτο διάστημα που ήρθαμε στην Ελλάδα ένιωσα ρατσισμό επειδή δε μιλούσα ελληνικά και επειδή έκανα μπαλέτο. Έχω νιώσει αδικημένος, αλλά ήξερα πως ήμουν ασταμάτητος, ήθελα να είμαι καλός στη δουλειά μου και χρήσιμος».

Ιβάν Σβιτάιλο: «Με το παιδί νιώθεις όλη ημέρα ότι είναι γιορτή!»

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Σε νεαρή ηλικία είχα δεχθεί ανήθικη πρόταση και είχα νιώσει πολύ άβολα. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος, ότι δεν ξεχνάμε».

Για την κόρη του σχολίασε ότι: «Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς, με κάνει και λιώνω η κόρη μου, με ακούει καλύτερα από την μαμά», ενώ έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας ότι: «Πιστεύω ότι χει πολλά πράγματα να σου δώσει η ορθοδοξία. Πηγαίνω συχνά στη ρωσική εκκλησία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top