Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος στον Κριό;

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο «Breakfast@star»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις έκανε και σήμερα Παρασκευή (07/10) η Άση Μπήλιου μέσα από την εκπομπή «Breakfast@star».

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο «Breakfast@star»

Η αστρολόγος σημείωσε ότι το Σαββατοκύριακο περιμένουμε Πανσέληνο στον άξονα του Κριού με τον Ζυγό, εξηγώντας παράλληλα τι σημαίνει αυτό για τα 12 ζώδια. 

«Το Σαββατοκύριακο έχουμε αυτό το φεγγάρι, είναι η Πανσέληνος του Οκτωβρίου που θα μας επηρεάσει σαφώς περισσότερο. Γίνονται κι άλλα πράγματα όπως το τρίγωνο Ερμή - Πλούτωνα σήμερα, αύριο ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία. Γενικώς είναι μέρες που θα έχουμε λίγο μεγαλύτερη ένταση και στην επικαιρότητα και στις προσωπικές μας ζωές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι, να παίρνουμε τον χρόνο μας, να διαχειριζόμαστε τα πράγματα με μεγαλύτερη ηρεμία, υπομονή και ψυχραιμία.

Μια Πανσέληνος δείχνει ότι θα έρθει ένα σημείο καμπής, είτε σε μία σχέση, είτε σε μία συνεργασία, είτε σε μία κατάσταση. Φτάνει σε ένα αποκορύφωμα. Αυτό μπορεί και να είναι ωραίο. Δεν είναι απαραίτητα άσχημο ή κακό. Από την άλλη πλευρά πάντα όταν κάτι πρέπει να αλλάξει, όταν κάτι πρέπει να τελειώσει, κάτι άλλο να αρχίσει, πάντα υπάρχει μια κατάσταση μεγαλύτερης ανησυχίας και μεγαλύτερου άγχους».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top