Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Το αμήχανο νεύμα της στην κάμερα του «Πρωινού»

Η Δούκισσα Νομικού μετά το ταξίδι της στο Παρίσι, επέστρεψε στην Αθήνα, όπου και το βράδυ της Τρίτης έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή Πρωινό του ANT1.

Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι για τα 50 χρόνια της γνωστής εταιρίας παπουτσιών στα βόρεια προάστια, εκεί όπου έδωσαν το «παρών» αρκετοί celebrities, δίπλα στη Δούκισσα Νομικού και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η Δούκισσα Νομικού περικυκλώθηκε από κάμερες και δημοσιογράφους και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή, αλλά εκείνη προτίμησε σε αυτή τη φάση να μην απαντήσει!

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση. Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν. Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», είπε αρχικά ενώ όταν της επισήμαναν ότι η κάμερα του Πρωινού είναι εκεί, χαμογέλασε αμήχανα και είπε: «Πολλά πολλά φιλιά».

Στη συνέχεια, η Δούκισσα Νομικού ρωτήθηκε αν παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1; με την ίδια να ευχαριστεί τους δημοσιογράφους και να αποχωρεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top