Γιάννης Ποιμενίδης: «Ψευδαίσθηση των ανδρών ότι έχουμε το πάνω χέρι»

Τι είπε για τα Τρία Μίλια και τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρα

Τον Γιάννη Ποιμενίδη συνάντησε η κάμερα του «Breakfast@Star», κάνοντας ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του β' κύκλου της σειράς «Τρία Μίλια» που προβάλλεται καθημερινά στις 17:30 από τη συχνότητα του Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Τρία Μίλια

Ο ηθοποιός αφού έκανε λόγο για καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, στη συνέχεια αναφερόμενος στη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά, αποκάλυψε ποιος από τους δύο έχει τον έλεγχο.

Ευγενία Σαμαρά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

«Το ωραίο σε αυτή τη σχέση είναι ότι το πάνω χέρι αλλάζει συχνά. Μοιράζονται οι ρόλοι, οι πρωτοβουλίες, οι αρμοδιότητες και αυτό νομίζω είναι ιδανικό σε μία σχέση», είπε αρχικά και πρόσθεσε «Είναι ψευδαίσθηση των ανδρών ότι έχουμε το πάνω χέρι».

Ο Γιάννης Ποιμενίδης μιλά για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά 

Ο ίδιος δήλωσε ότι μεταξύ τους ανταλλάσσουν συμβουλές πάνω στα θέματα της δουλειάς τους, ενώ παραδέχτηκε πως δε ζηλεύει τη σύντροφό του.

«Δεν είμαι ζηλιάρης, οφείλεις να εμπιστευτείς τον άνθρωπό σου»

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ποιμενίδη για τη σύντροφό του, Ευγενία Σαμαρά

Σε ερώτηση για τις διακοπές που του αρέσουν, ο πρωταγωνιστής από τα «Τρία Μίλια» ανέφερε τον Όλυμπο ως αγαπημένο του προορισμό.

«Όπου υπάρχει ποτάμι, βουνό ή θάλασσα ηρεμώ. Αγαπημένος προορισμός ο Όλυμπος». 

Τέλος, αναφέρθηκε στο bullying που δέχεται από τους φίλους του για τα μαλλιά του. «Οι φίλοι μου με κοροϊδεύουν για το μαλλί μου. Με ρωτάνε αν είναι περούκα και τι βαφή χρησιμοποιώ», συμπληρώντας, παράλληλα, πως στην Ευγενία Σαμαρά αρέσουν όλα τα hairlook που έχει υιοθετήσει κατά καιρούς.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top