Αυτή ήταν η αρχή του τέλους - Η ατάκα του Λιάγκα στη Νομικού

Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από Το Πρωινό

Δείτε όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day

Αναστάτωση στο τηλεοπτικό τοπίο έφερε η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού την περασμένη Παρασκευή από την εκπομπή Το Πρωινό, στην οποία συμμετείχε για σχεδόν τρεις εβδομάδες!

Γιώργος Λιάγκας: Τι δήλωσε για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Μετά από ένα... θρίλερ, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή και παραμένει στο κανάλι για κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ. Λίγες ώρες μετά, η Δούκισσα ευχαρίστησε το κανάλι μέσα από το προφίλ της στο Instagram κι ευχήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του «καλή συνέχεια». Το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ευχαρίστησε κι αυτός την πρώην Σταρ Ελλάς για τη συμμετοχή της στο Πρωινό. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day, η αρχή του τέλους ήρθε την περασμένη εβδομάδα, όταν κάνοντας χιούμορ, ο Γιώργος Λιάγκας είπε μια ατάκα που έφερε σε τρομερή αμηχανία τη Δούκισσα Νομικού. 

Λίτσα Πατέρα, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Λιάγκας & Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πριν τα... παρατράγουδα!

Λίτσα Πατέρα, Δούκισσα Νομικού, Γιώργος Λιάγκας & Αργυρώ Μπαρμπαρίγου πριν τα... παρατράγουδα!

Ο παρουσιαστής μπήκε στην κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα μπιφτέκια της, ενώ ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει τη διατροφή του.

Δούκισσα Νομικού: «Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη»

«Δε θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας κι η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου», με τον παρουσιαστή να σχολιάζει γελώντας: «Και κάτω μου!».

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... έσωσε τη Δούκισσα από την αμηχανία!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... έσωσε τη Δούκισσα από την αμηχανία!

Η Δούκισσα Νομικού έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής. «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας», σχολίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top