Κατερίνα Γερονικολού: «Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου»

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η όμορφη ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στο Στούντιο 4

Σε συνέντευξή της η Κατερίνα Γερονικολού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.

Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε τη να κάνει κούνια στον… Παράδεισο!

Η όμορφη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Κι όμως είμαι ακόμα εδώ! βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 κι αρχικά, αναφέρθηκε στα αντικείμενα, με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένη.

Η Κατερίνα Γερονικολού «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της

Η Κατερίνα Γερονικολού «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της

«Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα, ακόμα κι αν δεν είναι υλικής αξίας, αλλά συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος, αλλά έχω κάποια πράγματα. Κυρίως από τον μπαμπά μου, που έχω κρατήσει χειρόγραφα και γενικά, τέτοια οικογενειακά», είπε.

Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη!»

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη, αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Σαν σήμερα έφυγε. Πριν πολλά χρόνια, περίπου 25. Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας, προφανώς, αλλά για εμένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς και να μην τους ξεχνάμε. Όταν έχασα τον μπαμπά μου, έχασα την αθωότητά μου». 

Κατερίνα Γερονικολού: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Τσιμιτσέλη

Όπως είπε στη συνέχεια, η σημερινή ημέρα έχει για εκείνη μεγάλη βαρύτητα. Νιώθει ότι είναι «ένα τέλος κι αντίστοιχα, μια αρχή». «Δε σκέφτηκα σήμερα πως δε θα έρθω εδώ. Για μένα είναι όπως είναι πχ τα γενέθλιά μου, την 1η Σεπτέμβρη ή η γιορτή μου στις 25 Νοεμβρίου. Έτσι είναι κι αυτή η μέρα, ουσιαστικά είναι ένα τέλος και μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω ποτέ», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top