Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη!»

Όσα είπε η ηθοποιός για το περιστατικό που τη σημάδεψε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τη δική της εμπειρία σε σχέση με το #metoo. Φιλοξενούμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός κι ο Άλλος, αποκάλυψε ότι αν πέρυσι δεν έκανε το πρώτο βήμα η Ζέτα Δούκα σε σχέση με όσα δήλωσε για τον Γιώργο Κιμούλη, δε θα έκανε κάτι, αφού είχε θάψει αυτό το γεγονός βαθιά μέσα της

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το στήριγμα μου»

Γιώργος Κιμούλης και Κατερίνα Γερονικολού στην παράσταση Δον Ζουάν, Η Επιστροφή το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν ένα πνιγμένο συναίσθημα που κοιμόταν κι απλά ξύπνησε πολύ βίαια ακούγοντας την ιστορία ενός άλλου ανθρώπου. Υπήρχαν κοινές συνιστώσες. Συνειδητοποιείς ότι είναι μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά κι ένα μοτίβο. Το γνώριζαν δικοί μου άνθρωποι, δεν το κρατούσα κρυφό. Αυτό που έγινε πριν έναν χρόνο, μου προκάλεσε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Δέκα λεπτά πριν το δημοσιοποιήσω, το είπα μόνο στον Γιάννη (σ.σ. Τσιμιτσέλη)», είπε η ηθοποιός. 

Τσιμιτσέλης: Ήξερε τα όσα ισχυρίστηκε για τον Κιμούλη η Γερονικολού;

«Εννοείται (τον έχω συγχωρήσει) γιατί δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη αυτήν τη στιγμή… Εγώ δεν είχα κάποια βία, τα έχω πει όλα εγγράφως στο ΣΕΗ και με απόλυτη συνείδηση ότι όλα αυτά που λέω είναι σοβαρά και με ειλικρίνεια. Έχει να κάνει με το ότι σπάει ο άλλος και δεν είναι πια ο ίδιος. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό ότι υπάρχει μια οντότητα η οποία μετά είναι εύθραυστη, σπασμένη» σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού. 

Η Κατερίνα Γερονικολού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Γιάννη Τσιμιτσέλη /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top