Μαρία Αναστασοπούλου: Αυτοί θα είναι οι αντικαταστάτες της στο Σήμερα

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού - Πότε επιστρέφει η εκπομπή

Δείτε όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγοντας από το Σήμερα

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής Σήμερα, τον αποχαιρετισμό της Μαρίας Αναστασοπούλου και στη συνέχεια του Δημήτρη Οικονόμου, το επίσημο δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ, γνωστοποιεί τους αντικαταστάτες της στο πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα

Μαρία Αναστασοπούλου: 15 χρόνια μετά έκλεισε με δάκρυα την εκπομπή της

Η ανακοινωση του ΣΚΑΪ

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη  θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας. 

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα. 
  
Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ. 

Η Ντόρα Κουτροκόη κι ο Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου

Η Ντόρα Κουτροκόη κι ο Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του στο OPEN, ενώ την Ντόρα Κουτροκόη βλέπαμε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όσα είπε «κλείνοντας» ο Δημήτρης Οικονόμου για τη Μαρία Αναστασοπούλου

Θυμίζουμε ότι μετά από 15 χρόνια η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου με προορισμό το... Μαρούσι και το Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top