Τόμμυ Σκλάβος: Δείτε σήμερα τον «Φίλιππο» από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

Υποδύθηκε το «Δελφινόπαιδο» τον σύντροφο της τηλεοπτικής «Μαρίζας»

Δείτε σκηνή από το Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Εδώ και λίγες εβδομάδες βλέπουμε σε επανάληψη την τηλεοπτική σειρά Θα βρεις τον δάσκαλό σου, που αρχικά προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ANT1, για δύο συνεχόμενες σεζόν, από το 2005 μέχρι το 2007.

«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Τι αποκάλυψε ο Αθανασίου μετά από 14 χρόνια

Σε αυτή ο Θάνος Ποντίκης (Μάριος Αθανασίου) είναι καθηγητής χημείας και προσλαμβάνεται στο σχολείο όπου φοιτάει η Μαρίζα Πασπάτη (Ευδοκία Ρουμελιώτη). Όμως η «Μαρίζα» έχει κι ένα... αμόρε με το όνομα «Φίλιππος» και το παρατσούκλι «Δελφινόπαιδο», που υποδύθηκε ο Τόμμυ Σκλάβος κι έγινε τότε ο αγαπημένος των κοριτσιών.

O τηλεοπτικός Φίλιππος με τη «Λάρα» που υποδύθηκε η Έρση Μαλικένζου

Μετά την πετυχημένη παρουσία του στο Θα βρεις τον δάσκαλό σου, ο ελληνό-καναδός ηθοποιός πρωταγωνίστησε και σε άλλες δημοφιλείς σειρές, όπως Ο Πόλεμος των Αστρων, Σούπερ Μπαμπάς, Οι Ατρόμητοι, Η Πολυκατοικία αλλά και ταινίες όπως το Λούφα και Απαλλαγή και το Μόλις Χώρισα.

Ο Τόμμυ Σκλάβος με την Κατερίνα Τσάβαλου το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»;

Ο γοητευτικός ηθοποιός είχε απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική του ζωή, αφού το 2010 είχε δεσμό με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα κι από το 2017 ζει κι εργάζεται στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Ο Τόμμυ Σκλάβος με τον φίλο του Πάνο Βλάχο

Ο ίδιος εκτός από ηθοποιός, είναι σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στις διεθνείς παραγωγές Intruders, Glass Jaw και The Outpost.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top