Βερύκιος: Ο «αιρετικός» δημοσιογράφος είπε «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έχει καυστικό λόγο

«Αιρετικός», αιχμηρός, χειμαρρώδης με την… αλήθεια του ρεπορτάζ του να «πονάει» όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν, όσο βέβαια μπορεί να πονάει και η δική του αλήθεια.

Ο Δήμος Βερύκιος δε διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όταν βρίσκεται στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, είτε όταν βρίσκεται στο Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δήμος Βερύκιος

Ο γνωστός δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Ελευσίνα. Η μητέρα του διατηρούσε εκεί το συνοικιακό μπακάλικο και ο πατέρας του εργαζόταν στη Χαλυβουργική.

Από πολύ νωρίς η ερευνητική δημοσιογραφία κυλούσε στο αίμα του. Είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από το 1986 και κατάφερε να καταξιωθεί στο στρατιωτικό ρεπορτάζ έχοντας αποκλειστικές ειδήσεις ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές.

Την προσωπική του ζωή προσπαθεί να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφου, Πίκια Στεφανάκου, αλλά και ένας υπερήφανος μπαμπάς καθώς η μεγάλη του αδυναμία είναι η κόρη του, Σοφία.

Δήμος Βερύκιος -2


Τα τελευταία χρόνια έχει βάλει τη γυμναστική στη ζωή του και για όσους τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο που του αρέσει η καλή παρέα, αλλά και τα ταξίδια.

«Θα έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι και έναν ακόμα δυσκολότερο χειμώνα. Τα Γεωπολιτικά παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον Δυτικό κόσμο», είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ ευχαρίστησε τους συντελεστές για το αφιερωματικό βίντεο.

Δήμος Βερύκιος -3


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top