Γιώργος Λιάγκας: «Κι εμένα με έλεγαν χοντρό, αλλά δε μίλησε κανείς»

Τι ανέφερε με αφορμή τα σχόλια της Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα

Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα και το σώμα της, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη δική του ενόχληση όταν δημοσιεύματα έκαναν αρνητικά σχόλια για τα κιλά του. 

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, σχολιάζοντας ότι «προβάλλουμε λάθος πρότυπα υγείας»: 

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στη Λατινοπούλου για το σώμα της

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το θέμα. «Να πω κι εγώ ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για όλο αυτό το κύμα υποστήριξης στη Δανάη Μπάρκα και προφανώς όλοι οι άνθρωποι οι λογικοί είμαστε μαζί της.

Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά να μη σου αρέσει, να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό να γίνεται προς όλους και προς όλες. Να μη γίνεται επιλεκτικά –ορθώς- μόνο για τη Δανάη Μπάρκα. Κλείνω εδώ.

Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και μου έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα κάποιος να έχει την ευαισθησία να πει δημόσια να βγει και να πει ότι να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που είναι παχύσαρκος είναι ανήθικο.

Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο “Ο Λιάγκας είναι χοντρός’’, δε βγήκε να πει κανείς ότι είναι λάθος. Κανένας! Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για την κ. Μπάρκα, και συμφωνώ και προσυπογράφω. Αλλά να τη δείχνουμε και σε άλλους αυτή την ευαισθησία, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Γιώργος Λιάγκας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top