Γιώργος Σαρρής: Αποκάλυψε γιατί διαλύθηκαν οι Ζιγκ Ζαγκ

Μίλησε για την απόφαση να ξαναπαντρευτεί τη γυναίκα του

O Γιώργος Σαρρής, o τραγουδιστής του συγκροτήματος Ζιγκ Ζαγκ που τη δεκαετία του ’90 έκανε τεράστια επιτυχία αποκάλυψε πώς βγήκε το όνομα του συγκροτήματος, γιατί διαλύθηκαν αλλά και για το διαζύγιο με τη γυναίκα του που τελικά ξαναπαντρεύτηκε.

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα. Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι» είπε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show».

«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας - ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική… Ήμασταν τέσσερα διαφορετικά άτομα που δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και παρόλα αυτά περάσαμε τρομερά χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες και κόντρες» πρόσθεσε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμη το πώς γράφτηκε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το «Φύσηξε έρωτας βοριάς», ο Γιώργος Σαρρής αποκάλυψε: «Το έγραψα όταν ήμουν χωρισμένος. Καθόμουν στο κατάστρωμα του καραβιού γυρνώντας από Μύκονο, παρακαλούσα να γίνει κάτι να μου αλλάξει το μυαλό».

Για τη σύζυγό του με την οποία χώρισαν αλλά ξαναπαντρεύτηκαν ο Γιώργος Σαρρής είπε: «Ξαναπαντρευτήκαμε. Ο γάμος είναι ένα σχολείο που πρέπει να το περάσουμε όλοι, είναι η ουσία, μας μαθαίνει με έναν τρόπο πως ανήκουμε κάπου. Είχαν έρθει όλα πάρα πολύ γρήγορα, δε με τρέλαναν έτσι ώστε να γίνω κάποιος άλλος άνθρωπος, αλλα επηρεάστηκα από την επιτυχία. Σκεφτόμουν ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου απαγορεύσει να κάνεις ότι θέλεις. Αυτό στεναχώρησε και άλλους ανθρώπους. Η φύση της τέχνης είναι τέτοια που σου δίνει ελευθερία. Η τέχνη και η καταστροφή είναι πολύ κοντά».

Γιώργος Σαρρής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top