Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε από την εκπομπή τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ετοιμάζεται για το Asia Express

Την τηλεοπτική του παρέα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αποχαιρέτισε σήμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θα πάρει μέρος στο Asia Express του Star.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα θέλησε να του πει αντίο με ένα ξεχωριστό βίντεο, ευχαριστώντας τον για τη φιλία του και τη συνεργασία τους. 

Asia Express: Ο Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ συνάντησαν τα εννέα ζευγάρια!

«Ο Κωνσταντίνος φεύγει από την εκπομπή, πηγαίνει σε κάτι που θέλει πάρα πολύ να κάνει και δε θα μπορούσαμε ποτέ να του ζητήσουμε να μην το κάνει γιατί αυτό θέλει και θα του δώσει χαρά, οπότε αυτό θα γίνει. Σήμερα είναι η τελευταία του μέρα στην εκπομπή, όμως, είναι τέσσερα χρόνια αυτά, είναι πάρα πολλά τα χρόνια και κλείνει ένας κύκλος. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ κυρίως για τη φιλία σου», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Βασάλος: Η τρυφερή ευχή στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη γιορτή της

«Κι εγώ ευχαριστώ πάρα πολύ! Τέσσερα χρόνια είναι πολλά, όντως. Σε νιώθω οικογένεια, δεν σε νιώθω συνεργάτιδα ή ότι απλά πέρασαν τέσσερα χρόνια σε μια δουλειά. Περάσαμε πολλά, κάναμε διακοπές, γελάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, εγώ νευρίασα… Ευχαριστώ για την υπομονή σου για όλα αυτά και όποιος έρχεται δίπλα σου παίρνει πάρα πολλά από σένα και δεν το λέω για δημόσιες σχέσεις και να σε καλοπιάσω. Σ’ αγαπώ», της απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τελικά χωρίζει από τη Βαλαβάνη; Τι απαντά

Προβλήθηκε μάλιστα κι ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του Κωνσταντίνου στην εκπομπή και στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου του είπε:

«Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα καλύτερα και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα όσα μας χάρισες τέσσερα χρόνια. Καλή επιτυχία».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top