Στέλιος Καλαθάς: «Είμαι ο αστυνόμος Σαϊνης»

Οι μεταγλωττίσεις και η «συναισθηματική διαλεκτική»

Τον βλέπουμε κάθε μέρα στο ρόλο του «Δημήτρη Μπέλου» στα «Μυστικά της Εδέμ». Όμως υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε για τον ηθοποιό Στέλιο ��αλαθά. Έχοντας ασχοληθεί πολύ τη φωνή του όπως λέει ο ίδιος, την χρησιμοποιεί ως εργαλείο γοητείας αλλά και ως εργαλείο δουλειάς: «Κάνω 15χρόνια μεταγλωττίσεις, έχω κάνει άπειρους ήρωες της Disney, αλλά πάνω απ΄όλα αυτό που αγαπώ και κάνω με πολύ λαχτάρα είναι τα ντοκιμαντέρ».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είναι ο ίδιος που έχει «δανείσει» τη φωνή του στον Αστυνόμο Σαϊνη, κάτι που όπως είπε είναι πολύ δύσκολο αφού η φωνή σου περνά από test voice και επιλέγεται από ειδικούς στο εξωτερικό.

Εκτός από τις μεταγλωττίσεις, έχει ασχοληθεί και με το κλασσικο τραγούδι επί 3,5 ολόκληρα χρόνια, αν και η μεγάλη του αγάπη συνεχίζουν να παραμένουν τα ντοκιμαντέρ όπου επίσης «δανείζει» τη φωνή του. Μέσα απ΄αυτά όπως λέει «έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Εδώ και 3 χρόνια κάνει σεμινάρια με αντικείμενο τη «Συναισθηματική διαλεκτική», μέσω της οποίας «Mαθαίνουμε να ενεργοποιούμε και αν ελέγχουμε τα 7 βασικά συναισθήματα, μέσα από μουσική και ήχους». Άλλωστε όπως πιστεύει και ο ίδιος «το βασικότερο απ΄όλα στα συναισθήματα, είναι να υπάρχει αλήθεια».

Όσο για τα «Μυστικά της Εδέμ»; αποκαλύπτει ότι έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές μιας και ο «Δημητράκης» έχει ξυπνήσει και ακόμα και μέσα από τη φυλακή,κινεί τα νήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top