Στέλιος Καλαθάς: «Είμαι ο αστυνόμος Σαϊνης»

Οι μεταγλωττίσεις και η «συναισθηματική διαλεκτική»

Στέλιος Καλαθάς: «Είμαι ο αστυνόμος Σαϊνης»
Τον βλέπουμε κάθε μέρα στο ρόλο του «Δημήτρη Μπέλου» στα «Μυστικά της Εδέμ». Όμως υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν ξέρουμε για τον ηθοποιό Στέλιο ��αλαθά. Έχοντας ασχοληθεί πολύ τη φωνή του όπως λέει ο ίδιος, την χρησιμοποιεί ως εργαλείο γοητείας αλλά και ως εργαλείο δουλειάς: «Κάνω 15χρόνια μεταγλωττίσεις, έχω κάνει άπειρους ήρωες της Disney, αλλά πάνω απ΄όλα αυτό που αγαπώ και κάνω με πολύ λαχτάρα είναι τα ντοκιμαντέρ».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είναι ο ίδιος που έχει «δανείσει» τη φωνή του στον Αστυνόμο Σαϊνη, κάτι που όπως είπε είναι πολύ δύσκολο αφού η φωνή σου περνά από test voice και επιλέγεται από ειδικούς στο εξωτερικό.

Εκτός από τις μεταγλωττίσεις, έχει ασχοληθεί και με το κλασσικο τραγούδι επί 3,5 ολόκληρα χρόνια, αν και η μεγάλη του αγάπη συνεχίζουν να παραμένουν τα ντοκιμαντέρ όπου επίσης «δανείζει» τη φωνή του. Μέσα απ΄αυτά όπως λέει «έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος».

Εδώ και 3 χρόνια κάνει σεμινάρια με αντικείμενο τη «Συναισθηματική διαλεκτική», μέσω της οποίας «Mαθαίνουμε να ενεργοποιούμε και αν ελέγχουμε τα 7 βασικά συναισθήματα, μέσα από μουσική και ήχους». Άλλωστε όπως πιστεύει και ο ίδιος «το βασικότερο απ΄όλα στα συναισθήματα, είναι να υπάρχει αλήθεια».

Όσο για τα «Μυστικά της Εδέμ»; αποκαλύπτει ότι έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές μιας και ο «Δημητράκης» έχει ξυπνήσει και ακόμα και μέσα από τη φυλακή,κινεί τα νήματα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top