MasterChef 2022: «Απείλησε» τους κριτές, δεν πέρασε, αλλά βρήκε δουλειά!

Όσα είπε η Αναστασία από τη Ρωσία που έφτιαξε σπαγγέτι με σολομό

Δείτε όσα είπε η Αναστασία στο Breakfast@Star

Δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef, ωστόσο η Αναστασία από τη Ρωσία κέρδισε τις εντυπώσεις με τον χαρακτήρα και τις ατάκες της.

MasterChef 2022 Αναστασία

Η Αναστασία δήλωσε φανατική τηλεθεάτρια του MasterChef

«Τι άλλο μαγειρεύετε;» τη ρώτησε στην audition ο Πάνος Ιωαννίδης, με εκείνη να απαντάει: «Τα πάντα όλα! Ό,τι μου ζητήσετε θα το φτιάξω κι ελληνικά και κινέζικα αν χρειαστεί». Η διαγωνιζόμενη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβε πως έκανε γκάφα σε ό,τι αφορά την καταγωγή του Σωτήρη Κοντιζά. «Είναι Ιάπωνας. Ώχ, αυτό είναι πολύ…», αρκέστηκε να σχολιάσει η παίκτρια, μιας και δεν ήξερε πώς να δικαιολογηθεί. 

MasterChef 2022: Η γκάφα με την καταγωγή του Κοντιζά - Πώς αντέδρασε;

Δεν πέρασε στο GNTM, αλλά πήρε ποδιά για το MasterChef 2022

Σε μία ύστατη προσπάθεια, θέλησε να πάρει το «ναι» των κριτών με... τη βία. «Λείπουν πράγματα, αλλά είναι γευστικό το πιάτο. Κανονίστε γιατί θα μάθω που μένετε», είπε με «απειλητικό« ύφος η παίκτρια. «Αυτό είναι κάτι σαν ρωσική απειλή», απάντησε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το «κόλπο» δεν έπιασε, τελικά. Η Αναστασία δε θα συνεχίσει στο διαγωνισμό, αλλά -τουλάχιστον- βρήκε δουλειά! 

Η Αναστασία που δηλώνει φανατική τηλεθεάτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής, το πρωί της Τετάρτης μίλησε στο Breakfast@Star για την εμπειρία της. «Άμα δεν είχα παραβράσει το σπαγγέτι θα περνούσα με τρία "ναι", σίγουρα», δήλωσε για το σπαγγέτι με σολομό που έφτιαξε. 

«Μετά το MasterChef με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να εργαστώ σε ένα πολύ καλό εστιατόριο ως μαγείρισσα», αποκάλυψε η Αναστασία, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του πάνελ του Breakfast@Star.

MasterChef 2022 Αναστασία Breakfast@Star

Το MasterChef άνοιξε τους επαγγελματικούς ορίζοντες της Αναστασίας

Η αισθητικός που δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία με την κουζίνα, έπαιρνε ιδέες από φίλους της που δούλευαν ως μάγειρες, ενώ δήλωσε ότι έχει μια μικρή αδυναμία στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που της είπε το μοναδικό «ναι»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top