Καταπέλτης η Σοφία Βόσσου: «Οι περισσότεροι τραγουδιστές είναι τεμπέληδες»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε η τραγουδίστρια

Τη Σοφία Βόσσου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Σε αμηχανία η Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Μικρούτσικο;»

Η τραγουδίστρια σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την πορεία της στη μουσική, ενώ παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει να βάζει ταμπέλες στους καλλιτέχνες.

«Ο κόσμος έχει μια περίεργη αντίληψη για εμένα, ότι είμαι πολύ του έντεχνου. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Ακόμα και στο Κύτταρο που ήταν πιο ροκ, εγώ κατέβαινα με ένα πιάνο στον κόσμο και έπαιζα διάφορα. Δεν αντέχω τις ταμπέλες. Αυτός είναι ροκάς, αυτός έντεχνος, αυτός σκύλος, λαϊκός. Δεν τα μπορώ αυτά», ξεκαθάρισε.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για την υγεία της: «Έφτασα 37 κιλά»

Η ίδια αναφέρθηκε και στους συναδέλφους της, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «είναι λίγο τεμπέληδες» και δεν εξασκούν τη φωνή τους, αντιθέτως επαναπαύονται από την επιτυχία και το όνομα που έχουν χτίσει. 

«Δεν παίζουν όλοι οι τραγουδιστές μουσικά όργανα, αν και πιστεύω ότι θα έπρεπε. Ανοίγει κι άλλους δρόμους. Εγώ μελετώ καθημερινά από τα 16 μου, τουλάχιστον 40 λεπτά εξασκώ τη φωνή μου. Είναι σαν το νερό που πίνω. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί σε συναυλίες από τραγουδιστές. Οι περισσότεροι είναι λίγο τεμπέληδες, δε δουλεύουν τη φωνή τους. Θα πουν το τραγούδι και δύο τόνους πιο κάτω, εμένα αυτό με προσβάλλει. Προτιμώ να μην ξανατραγουδήσω ποτέ», εξομολογήθηκε η Σοφία Βόσσου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top