Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου για την υγεία της: «Έφτασα 37 κιλά»

Εμφανίστηκε με μπαστούνι σε τηλεοπτική εκπομπή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια με την υγεία της, η Σοφία Βόσσου το πρωί της Παρασκευής ήταν καλεσμένη στο Πρωινό

Σοφία Βόσσου: «Την Πρωτοχρονιά μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθάει στο περπάτημα κι έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα, μίλησε για όσα δύσκολα βίωσε.

Φαίη Σκορδά Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου εμφανίστηκε στο Πρωινό με μπαστούνι

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατσικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές κι έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο κι αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν», είπε αρχικά.

Σοφία Βόσσου: Επέστρεψε σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

«Ήμουν μπες-βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί - εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά και δεν μπορούσα να φάω τίποτα»

Σοφία Βόσσου

Η σκηνή είναι το δεύτερο σπίτι της Σοφίας Βόσσου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε κι έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατου. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο. Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, σημειώνοντας ότι τώρα επέστρεψε στα 58 κιλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top