Λευτέρης Μητσόπουλος για αποχώρηση DWTS: «Στεναχωρήθηκα. Δεν το περίμενα»

Θα συνεχίσει τα μαθήματα χορού;

Λευτέρης Μητσόπουλος
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λευτέρη Μητσόπουλου

Μετά την αποχώρησή του από το Dancing with the Stars το βράδυ της Κυριακής, ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρέθηκε με την παρτενέρ του, Κριστίνα Νοβακίβσκα στο Breakfast@Star.

DWTS: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 3ο live

Ο stand up comedian μίλησε για την εμπειρία του στο χορευτικό σόου του Star, δηλώνοντας στην Ελίνα και τον Γιώργο πως όλα ήταν τέλεια. «Ήταν τέλειος μαθητής ο Λευτέρης. Ερχόταν στο μάθημα με όρεξη. Τα άκουγε όλα και τα μάθαινε πολύ γρήγορα», είπε η παρτενέρ του.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μητσόπουλου μετά την αποχώρηση απο το DWTS

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Μητσόπουλου μετά την αποχώρηση απο το DWTS

Μάλιστα, ο Λευτέρης δήλωσε πως έπεσε από τα σύννεφα, όταν άκουσε ότι αποχωρεί. «Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Εντάξει, είναι ένα παιχνίδι. Αυτό έλεγα και στα παιδιά που στεναχωρήθηκαν. Κι εγώ στεναχωρήθηκα που φεύγω από την παρέα και όχι από το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι για καλό σκοπό και πάμε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά».

«Μια χαρά τα πήγαμε χθες. Εγώ στεναχωρήθηκα πιο πολύ για την Κριστίνα που δε θα είναι εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να είμαι σε ένα τέτοιο μεγάλο σόου. Έγινε και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Θα ξεκουραστώ για λίγο και θα κάνω μαθήματα χορού», πρόσθεσε ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο stand up comedian  μιμήθηκε…. κάποιους ήχους σκορπώντας γέλιο στο πλατό.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top