GNTM 4: Ποιους στέλνει στον «τάκο» ο Κωνσταντίνος;

Δείτε τη δοκιμασία που «βρωμάει» χλιδή και πλούτο

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4, τα νεαρά μοντέλα θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στον φωτογραφικό φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Κωνσταντίνος κι έτσι σήμερα, έχει τη δυνατότητα να δώσει το disadvantage σε δύο συμπαίκτες του, ενώ επωφελείται από το advantage του να έχει backstage χρόνο για να κάνει προετοιμασία για τη δική του πρόζα.

GNTM 4: Η ατάκα του Βασίλη για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

GNTM 4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ποιους στέλνει στον «τάκο» ο Κωνσταντίνος;

«Θα διαλέξω τον Ναπολέοντα γιατί ξέρω ότι θα δυσκολευτεί, όπως δυσκολεύτηκε και στις polaroid φωτογραφίες», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος και συνέχισε: «Δεύτερο θα διαλέξω τον Γιάννη, γιατί ξέρω ότι το έχει και θέλω να τον δυσκολέψω λίγο στο να τα καταφέρει».

ΝΑΠΟΛΕΩΝ GNTM 4

Ναπολέων GNTM 4

GNTM 4 ΓΙΑΝΝΗΣ

Γιάννης GNTM 4

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου «εισβάλουν» στο GNTM 4

Ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου GNTM 4

Το «δράμα» της σαπουνόπερας τα μοντέλα δε θα το ζήσουν solo, αλλά μαζί με τους αγαπημένους ηθοποιούς Αργύρη Αγγέλου και Ντορέτα Παπαδημητρίου, που γίνονται συμπρωταγωνιστές σε ένα έργο με... υποβολείς τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top